Sztárok

Etikátlanul próbált szavazatokhoz jutni Berki Krisztián

Nyereményjátékok szervezésével próbált több szavazathoz jutni Berki Krisztián a Nagy Duettben. Ez sok követőjénél kiütötte a biztosítékot, a dolog pedig nem volt túl sikeres, hiszen kiestek a műsorból...

Mindent megtett a szavazatokért Berki Krisztián, mégis kiesett a Nagy Duettből. Pedig még nyereményjátékot is indított a Facebookon, ahol ruhákat és szoláriumbérletet is lehetett nyerni, a feltétel az volt, hogy szavazzanak a celebre. A játék szabályzata nem tiltja az ilyesmit, de etikailag azért megkérdőjelezhető. A kommentelők is kiakadtak a módszeren.

A sztároknak megvan a lehetősége, hogy motiválják a rajongótáborukat, és minél több embert szavazásra buzdítsanak. Hogy ezt milyen módon teszik, az az ő döntésük, akkor is, ha azzal szavazatokat nyernek, vagy éppen veszítenek. A döntés lehetősége mindenesetre a nézők kezében van. A Nagy Duett végéhez közeledve egyre élesedik a verseny, hiszen mindenki ott szeretne lenni a döntőben” – tájékoztatta a Borsot a TV2 sajtóosztálya.

“A Nagy Duett elején az Édes életen keresztül osztogattunk telefonokat, valamint múlt héten ígértem meg, hogy ha sikert arat a Takarítónő, akkor egy szerencséshez elmegyünk kitakarítani. Az üzleti partnereim gondolták úgy, hogy motiválják, buzdítsák kicsit a rajongóimat” – mondta Berki Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top