Sztárok

Ádám keresi Évát szereplőinek badar mondatai – és ez csak válogatás

A VIASAT3 meztelen valóságshow-jának szereplői nem csak intim részeiket, hanem "választékos szókincsüket" is villogtatják. Emlékezetes mondataikból szemezgettünk.

A sort Josie nyitja, ő Kloéról és a Dallas kapcsolatáról nyilatkozott: “Kloénak nem hiszem, hogy bejövök. Neki teljesen más az esete szerintem, az ilyen 40-50-esek. Ilyen olajcég-kereskedők, vagy mik.”

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Josie érkezik – fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Josie-ról pedig így beszélt Petra és Anett:

– Elég jól néz ki, de alacsony – mondta Anett. – Ez zavar engem.

– Ezt jó, hogy mondod, meg se figyeltem – válaszolta Petra.

Tehát itt nem vette észre, hogy alacsony:

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

 Anettnek viszont feltűnt:

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Később Sándor úgy mutatkozott be a valóságshow-ban, hogy “én vagyok a hódító, a latin szerető, a latin macsó, az igazi tüzes férfi, a megbízható, a kedves, az aranyos, a normális, az intelligens, egy igazi főnyeremény a nők számára”. Az ún. latin macsó viszont nem bírja a vizet, a homokot és a hintázást. Utóbbiról így beszélt: “hányingerem van a hintával, mert föl-alá hintálózik az egész hinta, és a gyomrom meg föl-alá liftezik, jár”.

Sándor itt Kloével beszélget. Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Sándor itt Kloéval beszélget – Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Sándor entrée-ja mellett meg kell emlékeznünk Kloé bemutatkozásáról is, miszerint “én vagyok itt a rettenthetetlen meztelen csiga“, és nem szabad elfelednünk azt sem, amikor egyszer csak szomorúan közölte, hogy “most nagyon le vagyok tablózva”. A meztelen csiga egyébként a kerttulajdonosok rémálma.

Az adásban előfordult, hogy Évára három Ádám jutott, mire Bence meg is állapította, hogy “kicsit túlteng a kolbász a szigeten”, Mátéról pedig elmondta, hogy “ő az az igazi homo erectus kategória, aki próbálja ezt a testiséget, ezt az ösztönös ungabungát erőltetni”.  Mátéról Niki sem nyilatkozott túl kedvesen, közölte vele, hogy “szerintem te olyan gyerekésszel rendelkezel, hogy az kegyetlen” – közölte vele, mire Máté egyszer csak azt mondta róla, hogy Niki, nem mondom, hogy nagyon átlépi a határokat, de azért feszegeti, nagyon-nagyon feszegeti az oroszlán bajszát ezekkel a beszólásokkal”.

Niki mindezek ellenére elgondolkodott azon, hogy mi lenne, ha ők ketten összejönnének, de ez logikai zavarhoz vezetett: “olyan fiút, mint Máté, el tudnák képzelni, de viszont nem szeretnék.”

Máté, akit Niki el tud képzelni, de mégsem. Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Máté, akit Niki el tud képzelni, de mégsem – fotó: VIASAT3/Szőke Richard

A VIASAT3 realityjének negyedik részben Krisszel egész nehezen indult a beszélgetés. Máté szerint ő egy mimóza, halvérű, szótlan fiú, akiből ki kell pecázni a szavakat“. Niki szerint pedig olyan, mint “egy fáradt denevér”, és rosszabb, mint egy nő: “meg akartam kérdezni tőle, mit hoztál magadnak személyes tárgynak a szigetre, tampont?”

Van nálad tampon? Krisz és Niki - Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Van nálad tampon? Krisz és Niki – fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Krisztián viszont elég komoly önbizalommal rendelkezik, mondjuk úgy, elégedett magával: “A testfelépítésemmel alapvetően meg vagyok elégedve, az arányaim már-már tökéletesek, szoktak hasonlítani görög istenhez is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top