Sztárok

Tízmilliószoros nap: teszteld, mire vagy képes!

Aki nem hisz a spirituális szertartásokban, akik szerint a tízmilliószoros nap is csak egy babona, azoknak kár is tovább olvasniuk. De ha szeretnéd megragadni ezt a lehetőséget, hogy jobbá tedd az életedet, akkor most elmondjuk, hogyan teheted meg.

Néhány ismerősöm azt szokta mondani: olyan gyakran van tízmilliószoros nap, hogy nem is érti, mi ebben a különleges. Valójában viszont évente négy ilyen van, mindegyik Buddhához köthető ünnep. Idén május 21-én van a második ilyen nap, a Saga Dawa Düchen vagyis Buddha születésének, megvilágosodásának és távozásának ünnepe.

Az ünnep maga tízmilliószoros napként rögzült a köztudatban, mivel ilyenkor minden gondolat, tett, érzés fokozottan érvényesül. Mivel az ünnep a tibeti buddhista naptárhoz igazodik és lényegében onnan vettük át ezt a témát, és szerintük ez a csodák ünnepe, miért ne hinnénk nekik.

Ez a nap is olyan mint a többi, abból a szempontból, hogy kívánni bármikor lehetne. A különleges energiájú napokon azonban a spirituálisan érzékeny emberek állítják: vibrál a levegő, érezhető a fokozott energia. Ez a fokozott energia hat ránk nagyobb erővel, és bumerángként visszatér hozzánk. Kérhetünk persze másoknak is, imádkozhatunk másokért is, mindenki ahogyan érzi. A tízmilliószoros napokon igyekezzünk jóra gondolni, bennünk is jobb érzést kelt, mint a harag és düh, amivel csak magunkat mérgezzük.

Tízmilliószoros nap: teszteld, mire vagy képes!

Mivel különbözőek vagyunk, különböző erősségeink is vannak, és nem mindegy, milyen spirituális típusba tartozunk. Hogy ez miért fontos? Mert ez segít abban, hogy a lehető legjobban kihasználjuk a bennünk rejlő lehetőségeket, hogy a leghatékonyabban kívánjunk.

Vizuális emberek például képekben tudják elképzelni a legkönnyebben a kívánságukat, az álmodók éjszaka, álmukban látják meg az üzenetet, de vannak, akik zenehallgatás közben tudnak a legjobban ellazulni, másokat pedig éppen a természet közelsége ihlet meg. Ezekre érdemes odafigyelni a tízmilliószoros napokon, mert ezek a módszerek segítenek jobban megnyílni, ezáltal pedig pontosabb és erősebb üzenetet tudunk közvetíteni.

Vannak olyan emberek, akik könnyebben megnyílnak, ők spirituális alkatok, de mindenki fel tudja magában éleszteni ezt a fajta hitet.

Tesztelheted magad, hogy mennyire könnyen adod át magad a spirituális erőknek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top