Sztárok

Tatár Csilla: visszatértem a régi önmagamhoz

Tatár Csilla fél évvel kisfia születése után köszöni szépen, jól van, még sosem volt ennyire boldog, és minden létező percet megragad, hogy a családjával lehessen.

 

Tatár Csilla szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy babát vár, mint mondja, nem igazán rejtegethette pocakját, muszáj volt elmondania a nagyszerű hírt, mielőtt esetleg más tenné meg helyette.

“Szinte hihetetlen, hogy egy éve már annak, hogy a blogomban elmondtam, végre édesanya leszek. Milán minden percünket bearanyozza, és épp tegnap, a névnapján töltötte be a hat hónapot. Elképesztően édes, kúszik-mászik, elkezdett gügyögni is, egyszerűen imádom” – kezdte Tatár Csilla az NLCafénak.  

A kép egyszeri felhasználására kizárólag az NLCafé jogosult
A kép egyszeri felhasználására kizárólag az NLCafé jogosult

A csodaszép műsorvezető, Tatár Csilla azt is elárulta, hogy a hamarosan induló szépségkirálynő-választásnak ő lesz a házigazdája, és bár nagyon jól érzi magát a bőrében, néhány héttel ezelőtt újra elkezdett edzeni, hogy visszatérjen régi önmagához.

“Tavaly még nagy pocakkal vezettem a műsort, idén már Milán a tévéből nézheti a lányokat – nevetett. – Tudvalevő, hogy korábban egyáltalán nem érdekeltek a negatív kritikák a külsőmmel kapcsolatban, voltak jóval fontosabb dolgok is. Most azért tudtam a heti három edzésbe belevágni, mert már Milánnal úgy alakult az életünk, hogy belefér. Ilyenkor a kisfiam általában velem van, kivéve egy szombat reggeli tréninget, akkor az édesapja vigyáz rá. Most, hogy Milán már átalussza az éjszakákat és több energiám van, azt érzem, visszatértem a régi önmagamhoz. Hatalmas erőt ad, nem is gondoltam volna, hogy ekkora energiabomba van benne, már csak a mosolyában is. A férjem, Balázs nélkül azonban nem tudtam volna ilyen hamar visszazökkenni a régi kerékvágásba” – mosolygott Csilla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top