Sztárok

Sebestyén Balázs beszólt Freddie stábjának

Sebestyén Balázsnak megvan a véleménye arról, hogy Freddie és stábja miért nem értek el jobb helyezést az Eurovíziós Dalfesztiválon.

 Sebestyén Balázs szerint Freddie és a stábja botrányos viselkedése is közrejátszott abban, hogy a magyar énekes a csalódást keltő 19. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon. “Az elején még szerették őket, de aztán az elődöntő után ez megváltozott. Persze miért is lenne boldog attól valaki, ha rárúgják a hangtechnikusokra az ajtót, és követelőznek” – fogalmazott a műsorvezető, aki szerint ezzel cseppet sem tették magukat szimpatikussá a fiatal énekes sikeréért küzdő stábtagok. “Azt egyébként Freddie a fesztivál alatt többször hangoztatta: nem elégedett teljesen azzal a színpadképpel, amelyet a svéd tévés produkció készítői megálmodtak számukra” – taglalta Sebestyén Balázs a kedd reggeli Morning Show-ban.

 A köztévé reagált a vádakra a Blikknek. “Az MTVA részéről – ahogyan minden fellépővel – volt Stockholmban a stábbal egy kolléganő, ő volt a csapat és a helyiek között a kapcsolattartó, ő fogalmazta meg Freddie és a többiek kéréseit. A hölgy valóban határozottan lépett fel, és a magyar produkció sikere érdekében mindent megpróbált, hogy az előadó és a többiek kérései teljesüljenek. Az tény, hogy Freddie nem volt elégedett a vizualitással, és ennek hangot is adott, amit a kolléganő határozottan, de biztosan nem agresszíven tolmácsolt” – jelentette ki Kobza Miklós sajtófőnök.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top