Sztárok

Durva vádak érték Rubint Rékát

A Bors információi szerint az interneten megvádolták Rubint Rékát és a Nagy Duett szerkesztőit, hogy manipulálták a versenyt Rubint Réka alakreformtábora miatt.

A szerelmét megerősítő Rubint Rékát és a Nagy Duett szerkesztőit azzal vádolták meg az internetezők, hogy a fitneszedző és párja, Pintér Tibor azért vettek búcsút a műsortól, mert kezdődik Rubint Réka alakreform tábora. Schobert Norbi felesége tisztázta a vádakat – írja a Bors.

“Butaság az egész feltételezés, hiszen éppen a Nagy Duett miatt lett áttéve a tábor ezekre a napokra, eredetileg hétvégén lett volna. Ha versenyben maradok, úgy hétfő reggel kezdjük a kisfilm forgatását, mint egyébként minden héten, délután fél ötre pedig leértem volna a táborba, hogy megtartsam a nyitóbeszédemet. Első este annak rendje és módja szerint megtartom az edzést, így egyedül a keddi énekpróbát hagytam volna ki, szerdán pedig már vége is a tábornak” – mondta az elképesztő dekoltázst mutató Rubint Réka.

Durva vádak érték Rubint Rékát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top