Sztárok

Ekkora pofont még nem kapott Tóth Vera és Tóth Gabi

Egy monoki család megsegítésére rendeztek jótékonysági gálát tegnap a fővárosban, csakhogy számos fellépő csalódottan és mérgesen távozott a rendezvényről. Köztük a Tóth lányok is.

Többek között Kökény Attila, Kocsis Tibor, Malek Andrea, Lola, Tóth Vera és Tóth Gabi vállalta, hogy ingyen fellép az özvegyen maradt hatgyermekes férfi megsegítésére, csakhogy már jóval a műsor kezdete előtt csalódtak. A Blikk újságírója szerint az énekesek nem próbálhattak, elmaradt a hangbeállás, és kiderült, hogy a hangosítás is hiányos, mikrofonból pedig csupán egy állt rendelkezésre.

“Megaláztak minket! Senki nem foglalkozott velünk, ilyen amatőr rendezés mellett nem lehet profi műsort adni, úgyhogy nem lépünk fel Gabival! A város másik végéből taxiztam ide a saját költségemen, hogy segítsek. Inkább a családnak adtam volna a pénzt, de megkeresem a módját, hogy a számlaszámukra átutaljunk bizonyos összeget. Sajnálom” – fakadt ki Tóth Vera, majd testvérével együtt még a duettjük előtt távozott az épületből. De Lola sem járt jobban, ő állítólag nem jutott el az öltözőig, mert nem engedték át a biztonságiak. Duettszámmal is készültek.

A lap szerint az est műsorvezetőjén, Malek Andreán múlt, hogy nem lett nagyobb botrány. Ő még Nédó Olga hegedűművész produkciója alatt is a hangszerhez tartotta a saját mikrofonját…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top