Sztárok

Tíz évre is elvehetik Demcsák Zsuzsa jogsiját

Még a nyár előtt elítélhetik Demcsák Zsuzsát, akit ittas vezetésen kaptak a rendőrök. Az eljárás során pedig nem csupán ez, de ha vannak korábban a közúton elkövetett vétkei, azok is napvilágra kerülnek – írja a Bors.

Legrosszabb esetben tíz évre is elveszítheti a jogosítványát Demcsák Zsuzsa a hatályos jogszabályok értelmében. A Mokka műsorvezetőjét, Demcsák Zsuzsát május 2-án hajnalban kapták ittas vezetésen a rendőrök. A jogosítványát csak a kihallgatása után vették el, de a jelek szerint Zsuzsa hosszabb időre búcsút mondhat tőle – írja a Bors.

“Hónapokban vagy években kell meghatározni a büntetést: a legkevesebb egy hónap, a leghosszabb tíz év, és a kettő között bármilyen ítéletet hozhat a bíróság. Amennyiben már nem az első alkalom, hogy a jogosítványát bevonják, akkor általában hosszabb időre veszik el, és az ítélet súlyosbodik” – mondta a lapnak dr. Vidákovics Béla azzal kapcsolatban, mennyi időre ugorhat a jogosítvány.

Demcsák Zsuzsának ráadásul nem ez az első közlekedési kihágása, korábban is maradt már jogosítvány nélkül, akkor túl sok büntetőpontja gyűlt össze.

Az elmúlt három évben 18 büntetőpontot halmoztam fel, ami automatikusan azzal jár, hogy bevonják a jogosítványomat. A hibáimból tanultam, a büntetések mindegyikét maradéktalanul befizettem. Az utánképzést elvégzem, mint bárki más, és tiszta lappal, sokkal figyelmesebben élem tovább az életemet. Természetesen a jövőben még jobban oda fogok figyelni, hogy minden közlekedési szabályt betartsak– mondta 2014 októberében. 

 

Tíz évre is elvehetik Demcsák Zsuzsa jogsiját

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top