Sztárok

Pintér Tibor nem tudja, hogy hívják Norbit

Pintér Tibor és Rubint Réka, valamint Schobert Norbi együtt köszönték meg a rajongók vasárnap esti támogatását a Nagy Duett után, a bökkenő csak az volt, hogy Pintér Tibornak gőze nincs, hogyan kell kiejteni cimborája nevét.

 

Mert Pintér Tibor állítja, már annyira összecsiszolódott a párral, hogy szinte a legjobb barátokként kezelik egymást. Ennek ellenére Schobert Norbi nevét, nem sikerült helyesen kiejteni. A Nagy Duettben egyébként a mindig szexi Rubint Réka és Pintér Tibor teljesen lenyűgözte a zsűrit, maximumpontszámot kaptak, és a nézőktől is elég szavazatot ahhoz, hogy jövő héten is megmutassák magukat.

Talán addigra Pintér Tibor is megtanulja, hogyan kell helyesen kiejteni legjobb barátja nevét. Ez persze nem szemrehányás, biztosan csak nyelvbotlás volt, de még az is előfordulhat, hogy Schobert Norbi nem mutatkozott be rendesen. Ő ugyanis mindig azt mondja, őt elég, csak Norbinak hívni, úgyis mindenki tudja, hogy róla van szó.

Ajánljuk ezt Tibornak is…

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top