Sztárok

Freddie: a családom is velem lesz a színpadon

Freddie gőzerővel készül a kedd esti Eurovíziós Dalfesztiválra, ahol negyedikként lép színpadra. Az NLCafénak még stockholmi útja előtt beszélt arról, hogyan készül, mit érez, és mi a legfőbb célja.

 

Este kilenckor, az első stockholmi elődöntőn, negyedikként lép az Euróvíziós Dalfesztivál  színpadra Freddie. Az énekes arról mesélt az NLCafénak, kiket és milyen útravalót visz magával, milyen tanácsokat kapott itthonról és arról is, hogy már egyre jobban kezdi megszokni a repülés furcsa érzését.

“Még mindig a landolás számomra a legfelszabadítóbb pillanat a repülésben, lehet, hogy ez már nem fog változni, de kétségkívül ez a leggyorsabb módja az utazásnak” – kezdte Freddie, akiről már néhány titkot is kiderítettünk.

“Úgy érzem, hogy nagyon sokan támogatnak lelkileg. Az, hogy az első elődöntőben negyedikként léphetek fel, engem inkább megnyugtat. Találkoztam már az Euróvíziós Dalfesztivál többi indulójával is, és megmondom őszintén, nem versenyhelyzetnek fogom fel, hanem egy hatalmas bulinak, egy nagy összefogásnak ezt az egész rendezvényt. Mindenkit nagyon tehetségesnek tartok, nem is tudok olyat megnevezni, akitől jobban vagy kevésbé tartok. Remélem, hogy előkelő helyen végzek, de nem gondolom, hogy az a legfőbb cél, hanem az, hogy méltóképpen képviseljem Magyarországot, és ebben biztos vagyok, hogy mindenki segíteni fog, mert a családom mellett a magyar emberek is ott lesznek velem a színpadon, a szívemben” – mondta a Dal győztese, Freddie aki már túl van a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál első próbáin. 

 

Így pedig erősíthetjük Freddie-t az Eurovíziós Dalfesztivál 2016-on, hogy előkelő helyen szerepeljen:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top