Sztárok

Elítélték Czifra Noémit, Nócit

Jogerősen 1 év 6 hónap próbára bocsátásra ítélte a Debreceni Törvényszék Czifra Noémit. Az elsőfokú ítélethez képest enyhített a törvényszék, Nóci terhére nem bűncselekmény, csupán vétség róható fel – tudta meg a Bors.

 

Nócival szemben 2012. december 8-án ittas járművezetés vétségének gyanúja miatt rendőri intézkedés történt Budapesten, az M0-s autópályán. A korábban életveszélyben lévő Czifra Noémi jogosítványát bevonták, az intézkedő rendőr azonban Nóci öntudatlan állapota miatt az erről szóló bevonó szelvényt nem adta át.

Az ittas vezetés vétsége alól végül az egy új dallal is előrukkolt Nócit már korábban jogerősen is felmentették, bizonyítottság hiányában. Azonban indult ellene egy újabb eljárás, mely jogosítványának ügyében zajlott. A bíróság nem látta kétséget kizáróan bizonyítottnak azt, hogy Nóci tudott arról, hogy a vezetői okmányát bevonták – korábban ugyanis azt állította, hogy elveszítette, ezért igényelt újat –, miként azt sem, hogy a vádlott a médiában napvilágot látott híradásokat látta volna. Az, hogy a vádlott az okmány bevonásáról a rendőrségtől a mai napig semmiféle értesítést nem kapott, Nócit nem mentesíti a felelősség alól. A másodfokú bíróság mindezek figyelembe vételével a vádlott esetében a szándékos elkövetés helyett a közokirat-hamisítás gondatlan elkövetését állapította meg. Jogerősen 1 év hat hónap próbára bocsátásra ítélték – írja a Bors

Elítélték Czifra Noémit, Nócit

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top