Sztárok

10 kilót fogyott Pachmann Péter, mégis cikizik

Nem éppen egy testhez álló ruhában táncolt Pachmann Péter, mégis minden zsűritagnak volt valami megjegyzése a Nagy Duett versenyző pocakjára.

A Hair musical egyik részletét játszotta el a Nagy Duett színpadán a Péter Szabó SzilviaPachmann Péter páros, és a produkció után először nem is a dalról beszélt a zsűri.

10 kilót fogyott Pachmann Péter, mégis cikizik

“Az egész stúdió aggódott, hogy Pachmann Péter felkapaszkodik a csillárra és magára rántja a stúdiót” – kezdte Kasza Tibi, de a műsorvezetők is tettek megjegyzést a híradós előadásmódjára. Igaz, néhány mondat után már Pachmann izmai és pocakja volt a téma. 

“Ne vegyél fel ilyen pólót, vagy emelgess egy kicsit” – folytatta Kasza, majd Cooky a sok dicséret között megjegyezte, hogy remek Pachmann mozgása, és a kis pocakja is. Majka kelt végül az amatőr versenyző védelmére. “Na, itt álljunk meg egy pillanatra! Mennyit fogytál? Tízest? Én beszélgettem vele adás előtt, és rosszul esnek neki a megjegyzések.”

10 kilót fogyott Pachmann Péter, mégis cikizik

Szulák Andrea még a pontozás előtt hozzátette: ha egy pocak lehet szexi, akkor a Peti pocakja szexi. Mindezért Pachmann egy puszit dobott a Nagy Duett zsűritagjának. “Na ugye, ezért érdemes fogyókúrázni, amit most itt tőlünk kapsz?” – viccelődött Kasza Tibi.

10 kilót fogyott Pachmann Péter, mégis cikizik

“Nem tudtam, hogy itt majd neki kell vetkőznöm bokszolónak meg egyéb ilyen behúzott hasú csávónak. Itt a műsor eleje óta elég sokat sikerült fogyni, elég aszkéta módon élek” – mesélte el a produkció után Pachmann Péter, akinek nincsen jelenleg határozott célja a fogyással, egyszerűen csak szeretné magát jól érezni a színpadon.

10 kilót fogyott Pachmann Péter, mégis cikizik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top