Sztárok

Dukai Regina felismerhetetlen tiniként

Igazi átváltozóművész Dukai Regina, ezért talán meglepő, ha azt állítjuk: a rövid hajú, smink nélküli képén nem ismered majd fel.

Mindig is fiús lánynak tartotta magát Dukai Regina, ami igazán hihetetlen, mivel nekünk ő az egyik legcsajosabb csaj, legyen szó sminkről, ruháról vagy frizuráról. Szóval valami hasonló kép ugrik be róla, amikor eszünkre jut:

Dukai Reginára rá sem ismersz rövid hajjal

Vagy esetleg így.

Dukai Reginára rá sem ismersz rövid hajjal

A Sztárban sztár alatt Dukai Regináról az is kiderült, hogy valóságos átváltozóművész, aki szeret kísérletezni. Most pedig elmesélte, hogy ez kamaszként sem volt másként. 

“Borzasztó szőke voltam akkor, és egészen másképp néztem ki, mint most. 3 milliméteres hajam volt a középiskolában, ami először barna volt, majd egymást követték a vadabbnál vadabb színek. Ráadásul volt egy rapper korszakom is, amikor apukám és a bátyám ruháit hordtam, szóval anyukám és a nagymamám csak azt várták, mikor lesz belőlem végre lányos lány” – mesélte nevetve Dukai Regina, aki úgy emlékszik, nem volt rossz gyerek, inkább csak szókimondó.

Dukai Reginára rá sem ismersz rövid hajjal

“Nem bírtam az igazságtalanságot, például ha a kisebbet bántották, nem hagytam szó nélkül, de nem volt velem komolyabb baj, mert a szüleim jól neveltek” – mesélte Dukai Regina, akit kislányként már korábban is láthattunk, akkor csak annyit állapíthattunk meg, hogy a mosolyáról felismertük volna.

Dukai Reginára rá sem ismersz rövid hajjal

 Mivel az egész történet a Telenor giftablója kapcsán került szóba, megmutatjuk, hogyan nézne ki egy modern tablóképen Regina:

Dukai Regina felismerhetetlen tiniként

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top