Sztárok

Ezért halt meg Wels Péter Mátyás

A hét elején jött a szörnyű hír: Wels Péter Mátyást holtan találták otthonában. Eddig csak találgatni lehetett, mi történt, de most már halálának oka is egyértelmű.

Tragikus hír rázta meg a TV2 összes dolgozója mellett az egész magyar újságíró-társadalmat hétfő délután, amikor kiderül, Wels Péter Mátyást otthonában holtan találták. Kollégái aggódni kezdtek érte, hiszen a reggeli értekezleten nem volt jelen és nem válaszolt a hívásaikra, ezért mentek el hozzá. 

Eddig csak értelmetlen találgatások és egyre vadabb elméletek születtek, hogy vajon mi érhette a fiatal riportert. Halálának pontos oka azonban csak pénteken derült ki.

Wels Péter Mátyás édesanyjával egyeztetve, a közösségi oldalon a férfi egyik barátja osztotta meg a hírt:

“Wels Péter Mátyás édesanyjával egyeztetve közlöm, hogy barátom halálát tüdőgyulladás, bakteriális fertőzés és jobb szívfél-elégtelenség okozta. Az édesanya kérését tolmácsolva kérem a sajtó munkatársait, kollégáimat, fejezzék be a fölösleges, kegyeletsértő találgatásokat, és tartsák tiszteletben a hozzátartozók fájdalmát! A valótlan állításokkal szemben a család minden lehetséges jogi eszközt felhasznál.”

A 46 éves tévés, Wels Péter Mátyás alapító tagja volt a Tényeknek, az egyik legismertebb arc volt a hírműsorban. 1999 óta dolgozott a csatornánál, ez idő alatt rengeteg interjút, riportot készített a cégcsoport hírműsorai számára, munkája mellett pedig dokumentumfilmet is forgatott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top