Sztárok

Jennifer Lawrence mellét zsinórral fogták össze

Van, aki megérti az X-Men őrületet, van aki nem, de az biztos, hogy a legjobb színészeket sikerül leszerződtetni ezekre a filmekre. Most Jennifer Lawrence mutatja meg benne magát, nem is akárhogyan.

Aki még nem látott X-Men filmet, annak talán az is újdonság, hogy Jennifer Lawrence szerepel benne. Rejtély vagyis Mistique figurájaként sokat mutatott már magából, de a mostani jelenet mégis valahogy más.

Ez az a videó, amit a színésznő hivatalos Facebook oldalán közzétettek. Igaz, ezen csak alig kivehető a leglátványosabb részlet.

Vagyis a zsinórral összekötött dekoltázs, ami gyakorlatilag csak egy pillanatra látható.

Jennifer Lawrence mellét zsinórral fogták össze

De szerencsére, van olyan előzetes, amelyben sokkal jobban kivehető minden részlet. Valószínűleg, a készítők is érezték, hogy ez a jelenet emlékezetes.

Jennifer Lawrence mellét zsinórral fogták össze

Bár Jennifer Lawrence meztelen képeivel korábban tele volt a net, de a hozzászólók szerint azok közel sem voltak olyan jó pillanatok, mert ebben a ruhában sokkal vonzóbb a színész. “Szinte már várod, hogy szétpattanjon a zsinór” – írta az egyik kommentelő, aki szerint ezzel a ruhával a színésznőnek sikerült felülmúlnia a korábbi dögös jeleneteit is.

Jennifer Lawrence mellét zsinórral fogták össze

Pedig az X-Men korábbi részei során mondhatni, hogy a sztár gyakorlatilag meztelen volt. Igen, aki nem tudná, ő az a kékre festett szereplő, akit nagyjából csak a festék takar.

Jennifer Lawrence mellét zsinórral fogták össze

A tavalyi év legjobban kereső sztárja, Jennifer Lawrence, akit többször láttunk már szexis, dögös ruhákban, soha nem érezte a szakmai pucérkodást kínosnak. “Szilikon és festék takar, ezért nagyjából hat órát töltök a sminkszobában a felvétel előtt. Közben ott sürög forog körülöttem mindenki, aki teszi a dolgát, megnézi, hogy jó-e ez a kék árnyalat, hogy jól helyezték-e fel a szilikon darabokat. Nem érdekel senkit, hogy meztelen vagyok, ez csak munka. Nem céltalan pucérkodás.”

A sminkelésről készült videóban azt is megnézheted, milyen, amikor a pucér Jennifer Lawrence átalakul a szerep kedvéért.

X-Men First Class MakeUp Tests by kahramanlarsinemada

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top