Sztárok

Zelinka Ildikó: véletlenül tudtam meg, hogy nem kellek

A párja születésnapi buliján tudta meg az egyik barátjától Zelinka Ildikó, hogy nem számítanak már rá a munkahelyén.

17 évig dolgozott a csatornánál, ezért megdöbbentette a hír a sportriportert. 

“A párom, Dixie születésnapja előtti napokban éppen nem dolgoztam, mert beteg voltam. Az egyik kollégám azt hitte, én már tudom, hogy nemsokára megválik tőlem a csatorna, elmesélte egy közös barátunknak, ő pedig ‘boldog új életet kívánt’ nekem a párom születésnapján. Teljesen lefagytam pár percre, amikor megtudtam, hogy nem kellek!” – mesélte a Story magazinnak Zelinka Ildikó

Kirúgták Zelinka Ildikó az MTVA-tól, véletlenül tudta meg

Zelinka Ildikó két gyermek édesanyjaként főállású anyuka lett nagy hirtelen. “Nem részletezem, de nem ez volt életem legjobb estéje, ráadásul, hogy így tudtam meg, egészen valószerűtlen élményt jelentett. Az ember persze gondolkodik, Jakupcsek Gabi menesztése után már sejtettem, hogy lesznek még meglepetések, de erre azért nem számítottam.”

A sportriporter igyekszik a jó oldalát nézni, mivel párja és a kislányai nagyon jól fogadták a hírt. Erről részletesen a Story magazinnak mesélt. 

Frissítve 17:00 órakor:

 
Az MTVA Sajtóosztályának csütörtök délutáni közleménye szerint “a felek kölcsönös megállapodásának értelmében Zelinka Ildikó közös megegyezéssel távozik az MTVA állományából”.
Kirúgták Zelinka Ildikó az MTVA-tól, véletlenül tudta meg

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top