Sztárok

Azta! 20 év után új frizurája van Lisa Rinnának

Gyakorlatilag, amióta csak ismert lett, ezzel a hajjal szerették meg Lisa Rinnát a Melrose Place sorozatban. A színésznő új frizurája ezért lett beszédtéma.

Önmagában az, ha valaki kifésüli az arcából a haját, már elég nagy változás tud lenni. Hát még ha valaki sötétebbre festeti a haját és új fazont vágat, mint Lisa Rinna

Not the #Metball. ????

Lisa Rinna (@lisarinna) által közzétett fénykép,

A Melrose Place egykori sztárjától ez annyira szokatlan lépés volt, hogy egyszerűen erről valahogy a legtöbb olvasónak volt véleménye a változásról.

“20 éve ő a kedvencem, Lisa Rinna-hajat kérek a fodrászomtól. Most meg fel sem ismerem” – írta valaki, és sokan egyetértettek. Sőt, amit mi nem is tudtunk, hogy Amerikában az egyik legnépszerűbb a színésznő régi frizurája. 

Mutatjuk melyik: 

20 év után új frizurája lett Lisa Rinnának

Vagy ahogyan a sorozatból ismerted, itt vannak a régi Melrose Place-sztárok

20 év után új frizurája lett Lisa Rinnának

A vélemények megoszlanak. Némelyeknek nagyon tetszik a változás, sőt egyenesen fiatalabbnak gondolják a színésznőt az új stílussal, mások éppen ellenkezőleg, sokkal idősebbnek látják a sötét hajjal Lisa Rinnát, aki amúgy 10 év alatt gyakorlatilag semmit sem változott.

Most tényleg sikerült átalakulnia:

Hello. It's me.

Lisa Rinna (@lisarinna) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top