Sztárok

Britney Spears merész fürdőruhája telitalálat

Mostanában már nem a balhékkal borzolja a kedélyeket Britney Spears. Gyakorlatilag elég, ha posztol egy fürdőruhás képet, és máris felrobbantja a netet.

Britney Spears 15 éve nem volt ilyen jó formában, mint most, de megkockáztatjuk, hogy talán még soha. Az énekesnő rengeteget edz, hogy bírja a Las Vegas-i fellépéseket, és ez meg is látszik rajta, de ezúttal nem tűnik betegesen soványnak sem az örökös diétázástól. “Eszem rendesen, különben nem tudnám végigcsinálni a fellépéseket” – magyarázta.

Mostani posztja pedig ismét hatalmas siker, fél nap alatt 150 ezernél is többen lájkolták. “Ma vettem három új fürdőruhát, ez a kedvencem.”

Britney Spears merész fürdőruhája telitalált

Korábban nagy port kavart Britney bikinis képe, sokan megvádolták, hogy  manipulálta a fotót, mert nem nézhet így ki, aztán jöttek a negatív megjegyzések, hogy biztosan megint baj van az énekesnővel. Anorexiától a drogozásig minden felmerült, ezeket azonban a sztár kikérte magának.

Britney Spears merész fürdőruhája telitalált

Bennünket mindenesetre meggyőzött, Britney igazán összeszedte magát, és 34 évesen végre igazán boldognak és elégedettnek tűnik magával és az életével is. 

On the green today with these munchkins ???? #SundayFunday

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top