Sztárok

Sokat kockáztat Radics Gigi

Radics Gigi négy év után menedzsert váltott, és édesapja kezébe adta ügyeinek intézését. A Bors szerint az énekesnő bátor döntést hozott, de sokat kockáztat.

A drasztikus döntést hozó Radics Gigi, mivel lejárt a szerződése, búcsút vett az egyik legsikeresebb és legelismertebb menedzserházaspártól. Gigi ügyeit ezentúl édesapja fogja irányítani – írja a Bors.

“Egyáltalán nem mindegy, hogy ki tárgyal, ki képviseli az előadót, és milyen szakmai kapcsolatai vannak. Gigi édesapja remek ember, nincs kétség afelől sem, hogy a lehető legjobbat akarja a lányának, de szerintem nagy kockázatot vállaltak azzal, hogy szakítottak a profikkal” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. A szerelmes Radics Gigi egykori menedzsere pedig így nyilatkozott: “Négy év után, amennyi szeretetet, figyelmet és törődést kapott, akit ilyen magas szintre eljuttattam, attól legalább jólesett volna egy köszönöm” – mondta Sárdi Mariann.

Sokat kockáztat Radics Gigi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top