Sztárok

Palik László a TV2-ben szorított Marsi Anikóért

Palik László állítólag mégis itthon van, ráadásul a TV2 székházában szorított feleségéért, Marsi Anikóért, aki tegnap kezdett a Tényekben.

 

Noha az a hír járta, hogy Marsi Anikó egyedül érkezik Magyarországra és Palik László főállású apa lesz, úgy tűnik, hogy a pár mégsem tudott meglenni egymás nélkül, nem vártak nyárig a költözéssel. Hétfőn este ugyanis a TV2 székházában látták fel-alá sertepertélni Palik Lászlót, Marsi Anikó kedvesét. A férfi állítólag a színfalak mögött szorított a Tények műsorvezetőéért, akire a közeljövőben egy komoly műtét is várhat – írja a Bors.

“A híre már megelőzte Palikot, a csatorna folyosóin mindenki arról beszélt, látták a házban Marsi kedvesét.  A korábbi hírek igaznak bizonyultak, valóban nagyon vékony Laci, arca kicsit beesettnek, nyúzottnak tűnt, és a legutolsó divatnak megfelelően macsósan borostás volt az arca” – mondta a lap informátora.  

Palik László a TV2-ben szorított Marsi Anikóért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top