Sztárok

Marsi Kudlik Júliaként, Gönczi Trumpként a Tényekben

Marsi Anikó és Gönczi Gábor debütálását minden bizonnyal sokan már tűkön ülve várták, kíváncsiak voltak, milyen lesz majd az új páros, de az is elképzelhető – és az ő helyzetükbe képzeltük bele magunkat –, hogy voltak néhányan, akiknek meglepetést okozott, hogy nem Pachmann Péter és Várkonyi Andrea köszöntötte őket hétfő este.

 

Azurák Csaba már korábban elköszönt a nézőktől, így Pachmann Péter és Várkonyi Andrea vett végső búcsút a korábbi, már jól megszokott Tényektől múlt héten. Hétfőtől ugyanis új díszlettel, új műsorvezetőkkel új hírszerkesztési technikával várt a TV2. Marsi Anikó és Gönczi Gábor láttán pedig néhányak kicsit a szívükhöz kaphattak, ahogy mi is, mert úgy éreztük, mintha Kudlik Júlia és Donald Trump ugrott volna be műsort vezetni a sztárgázsiért leigazolt Marsi és partnere helyett. 

Marsi Anikó Kudlik Júlia 2016-os kiadása

A műtétre váró Marsi Anikó haja és visszafogottan elegáns, nem épp mai divatot idéző ruhája láttán azonnal a rendszerváltás előtti, ikonikus bemondó, Kudlik Júlia másának gondolta kezdett motoszkálni a fejünkben. Marsi Anikó ugyan Kudlik 2016-os, kicsit modernebb és mosolygósabb kiadása, mégis szembetűnő a hasonlóság.

Mutatjuk is Kuldik Júliát akkor:

Kudlik Júlia a Delta című műsorban 1970es években
Kudlik Júlia a Delta című műsorban az 1970-es években

Marsi Anikót most:

Marsi Anikó lekoppintotta Kuldik Júliát

Kudlik akkor:

Címlapon Kudlik Júlia 1975
Címlapon Kudlik Júlia 1975

#akkorésmost

Marsi Anikó lekoppintotta Kuldik Júliát

Ha pedig még messzebbre akarunk menni, márpedig miért ne, akkor a Tények másik műsorvezetőjét, Gönczi Gábort sem hagyhatjuk ki, nehogy elhanyagolva érezze magát. A konkurenciától átcsábított Gönczi szerintünk ugyanis Donald Trumptól kért életvezetési, de legalábbis szolizási és szónoki tanácsot. Olykor ugyanis, ahogy a hétfői Tényekben Gönczi Gáboron, úgy Trumpon is megszalad az alapozó, vagy elaludt a szoliban, nem tudjuk, mi történt, de furán festett.

Mutatjuk a Tények kezdete előtt néhány órával Gönczi Gábort, amikor arról mesélt, hogy mindegy, mit beszélnek meg Marsi Anikóval korábban az adás előtt, később elfelejtik, ezért jobb ha élő adás előtt néhány pillanattal is egyeztetnek, ezért beszélnek össze, mikor már képben vannak. De ettől még szuper lenne, ha sokan néznék a műsort…

Szóval, itt olyan az arca, mint azt korábban megszokhattuk…

Tények közben:

Marsi Anikó lekoppintotta Kuldik Júliát

Nem akarunk téves következtetéséket levonni, de néhány óra alatt ez történhetett:

Marsi Anikó lekoppintotta Kuldik Júliát

Akárcsak Donald Trump itt:

Fotó: BBC
Fotó: BBC

Ha Gönczi Gábor nem kapaszkodik erősen összekulcsolt kezébe, még ez is megeshet hírolvasás közben: 

Marsi Anikó lekoppintotta Kuldik Júliát

Mert Gábor nagyon szeret gesztikulálni. Nagyon-nagyon!

Marsi Anikó lekoppintotta Kuldik Júliát

De ügyesen kapaszkodik magába a Tények alatt:

Marsi Anikó lekoppintotta Kuldik Júliát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top