Sztárok

Keresztes Ildikó boszorkánnyá változik

A népszerű énekesnő már számtalanszor bizonyította, hogy igazi átváltozóművész. Legközelebb gonosz banyaként láthatod viszont, amint éppen vámpírt üldöz. Kihagyhatatlan kombináció!
Keresztes Ildikó boszorkánnyá változik

Idén júliusban vérszomjas vámpír vadászik fiatal nőkre a szegedi éjszakában: a legendás vámpírgróf, Drakula mágnesként vonzza majd magához a megbűvölt asszonyokat. Persze borzongató tragédiáktól tartani nem kell, a véres esetek csak a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán fordulnak elő.

Az izgalmas történetet te is megnézheted, méghozzá népszerű művészek közreműködésével. Novák Péter például a vándor-mutatványos szerepében üldözi Edward Cullen évszázados rokonát a Drakula utolsó tánca című látványos produkcióban.  

Keresztes Ildikó különleges színészi feladatot kapott a darabban. Az energikus sztártól megszokhattuk már, hogy sokoldalú tehetségével minden műfajban ámulatba ejti a nézőket.

“Egyre inkább vonzanak az olyan feladatok, amikben újabb és újabb képességeimet hozhatom felszínre – vallja az extravagáns énekesnő. – Szeretem azt az adottságomat is, hogy kaméleonként tudok átváltozni szerepekhez. Sokféle arcom van, és ez óriási előny egy előadóművésznél.”

Ebben az előadásban titokzatos boszorkányt alakít. Buja, rekedt hangjával, izgalmas vadságával, zabolázhatatlan energiáival tökéletes választásnak tűnik az előadás banyájának szerepére.

A darab ráadásul erdélyi környezetben játszódik, nagy hangsúlyt kap benne az erdélyi népzene sokszínű dallamvilága és az ott élők virtuóz táncai. A marosvásárhelyi születésű művésznőnek márpedig a vérében van az erdélyi virtus, úgyhogy kitörő örömmel fogadta a felkérést. “Még szinte semmit sem tudok a darabról, de van benne valami, ami nagyon vonz! Szeretem a misztikus történeteket.”  

Az előadás a Magyar Nemzeti Táncegyüttessel kerül színre a Dóm téren, július 8-án és 9-én.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top