Sztárok

Farm: indul a köcsögülés, feszült a hangulat

Egyik kieső sem kavarta még fel annyira a kedélyeket, mint Norbi, de nem ő az egyetlen, aki miatt újra átrendeződik a Farm.

Ahogyan már a bemutatóból kiderült, Norbi úgy érezte tisztességesnek, ha beszámol arról: nemcsak Cinti, de ő is csókolózott azon a bizonyos bulin Brigivel. A Farm játékosainak hangulatára ez érthető módon hatással van, hiszen a történtekről mindenkinek megvan a véleménye.

De nem ez az egyetlen, amitől megváltozhatnak a Farm erőviszonyai. 

Köcsögülés lesz a Farmon

Szilveszter gazda kíséretében ugyanis nemcsak egyik jó ismerőse, János, a fazekas érkezik a Farmra, hanem megannyi feladat és munka is.

“Mindenkinek egyénileg fog menni a pengő, mindenki egyénileg fog pénzt keresni” – árulta el Szilveszter, aki átadta a munkát, míg János mester gyorstalpalót tartott a fazekasmesterség rejtelmeiből. Nyúlketrecépítés, fazekasmunkák és diótörés vár a lakókra egész héten.

Köcsögülés lesz a Farmon

Bár a farmerek már a játék felén is túl vannak, kitörő lelkesedéssel vágtak neki a munkáknak. “Tudom mit csinálunk, hát ez az én munkám lesz! Köcsögülni fogunk!” – lelkendezett Dia a korongozófelszerelés láttán. Hogy végül hogyan alakult a munkák felosztása, és meddig tart ki a kezdeti lelkesedés, kiderül a mai adásból. 

Köcsögülés lesz a Farmon

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top