Sztárok

5 elfeledett videó a ma 40 éves Bereczki Zoltánról

Nehéz lenne megmondani Bereczki Zoltánról, hogy mennyi idős, aminek ő kifejezetten örül. A ma 40 éves énekesnek amúgy a születésnapja nem egy különleges nap az évben.

Ahogyan Szebeni István is megjegyezte, Bereczki Zoltán tíz évet simán letagadhatna, bár az énekes szerint talán csak a sminkes végzett jó munkát. A Mokkába ugyan azért hívták vendégnek Bereczkit, hogy a 40. születésnapjára felköszöntsék, de kiderült, hogy ő maga ezt annyira nem tartja nagy ünnepnek.

“Főpróbahéten vagyok, nagyon ünnepelni nincs időm. A Pillanatfelvétel című darabnak a héten lesz a premierje, és e körül forognak a napjaim. Biztosan nem tudom majd megünnepelni” – magyarázta.

Bereczki Zoltán ma 40: örülnék egy fiúnak

Közben viszont két jó barátja, Peller Mariann és Biga egy tortával lepte meg a stúdióban Bereczkit, aki nagyra értékelte, hogy miatta korán keltek, csak hogy felköszöntsék.

Peller Mariann, aki Bereczki Nagy Duett-partnere volt egykor, rákérdezett, vajon igaz-e, hogy az énekes szeretne még egy fiú gyereket. “Valóban, az a helyzet, hogy a mi águnkon én vagyok az utolsó fiú Bereczki, úgyhogy kéne egy fiúutód, aki tovább viszi a nevet” – magyarázta a sztár.

 

Bereczki Zoltán ma 40: örülnék egy fiúnak

A két baráttal felemlegetett régi szép időkről eszünkbe jutott nekünk is néhány régebbi felvétel az énekesről, például amikor Liptai Claudiát szájon csókolta Bereczki Zoltán.

Vagy amikor a fél ország szerelmes volt Bereczkibe a Lehetsz király! című dal után. Kicsit már megkopott az emléke annak, hogyan is nézett ki a színpadon az énekes.

Aztán ott van az a pillanat, amikor Bereczki Peller Mariant énekelni tanította, és egyszer a jól ismert Katy Perry dalt adták elő. Hogy is felejthettük el a szemüveges Bereczki figurát?

Nem olyan távoli emlék, amikor pirulva nézte “saját magát” Bereczki a Sztárban sztár színpadán. “Most végre rájöttél, hogy ez mennyire hülyén néz ki?” – kérdezte Majka akkor a zsűritársától, és Bereczki határozottan egyetértett vele.

És végül egy Jancsó Miklós filmben színészként is megnézhettük még 1999-ben: a Nekem lámpást adott az Úr Pesten címűben.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top