Sztárok

Prince heti négyszer szerezte be piruláit

Prince hirtelen halála egy világot rázott meg. Halálának furcsa körülményeiről egyre többet lehet tudni, és egyre elkeserítőbb hírek látnak napvilágot.

 

Prince április közepén, amerikai otthonában halt meg. Egy egész világ gyászolta a kaméleonként elhíresült herceget, Princet, aki saját otthonának liftjében lett rosszul.

A korábbi hírek szerint az énekes súlyos drogproblémákkal küzdött, igen erős fájdalomcsillapítókat szedett csípő- és bokabántalmaira, melyeket feltehetően magas sarkú cipői okoztak az énekesnek. A TMZ most megtudta, hogy a nőfaló Prince képes volt heti több alkalommal is saját maga beszerezni gyógyszereit, ráadásul mindezt különböző patikákból, hogy ne legyen feltűnő a gyakori vásárlás. Halála előtt példádul a tőle egyik legmesszebb eső patikát látogatta meg, noha lett volna néhány jóval közelebbi gyógyszertár is.

Az oldal állítólag közeli hozzátartozóktól megtudta, attól féltek, hogy Prince több orvossal is kapcsolatban állhatott a receptekért. 

Prince heti négyszer szerezte be piruláit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top