Sztárok

Szinetár Dóra az első pohár pezsgőtől berúgott

Szinetár Dóra és édesanyja között mindig is nagy volt az összhang. Anyák napja alkalmából a színésznő a Best magazinnak mesélt kapcsolatról szüleivel.

Igencsak szoros és kiegyensúlyozott, a mai napig felhőtlen viszony fűzi Szinetár Dórát szüleihez. A titkon házasságot kötött Dóra ugyanis elárulta, mindig is bízhatott édesanyjában és édesapjában, sosem noszogatták kötelező beszélgetésekre tini korában sem. Ráadásul az első pohár pezsgőt épp az anyukájától, Hámori Ildikótól kapta, míg az első cigarettát édesapjától, Szinetár Miklóstól.

“Tizenöt évesen az első pohár pezsgőmet édesanyám egyik színházi premierje után ittam meg. Vele. Ő nyomta a kezembe, hogy koccintsuk, aztán elszédültem, és már hazafelé a taxiban elaludtam. Nem volt nagy vágyam ezután arra, hogy titokban leigyam magam. Az első cigit pedig 17 évesen az édesapámtól kaptam. Egy étteremben ültünk, megláttam a vitrinben egy szép dobozt, ő pedig megvette és megkínált belőle. Utána két évig eszembe sem jutott rágyújtani” – mesélte Szinetár Dóra, aki új férjével szülei házába költözött.

“Hálás vagyok azért, hogy anyám mindig bízott bennem, még akkor is, amikor hülyeséget csináltam. Soha nem mondott semmire nemet, a féltése és az aggodalma nem nyilvánult meg tiltásokban. Amit szerettem volna, megtehettem, nem volt olyan házibuli, ahova ne engedett volna el, csak meg kellett mondanom a pontos címet, és azt, hogy körülbelül mikor jövök haza. (…) Szabad voltam, mégis biztonságban érezhettem magam, mert tudtam, történjék bármi, rá mindig számíthatok.”

Szinetár Dóra az első pohár pezsgőtől berúgott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top