Sztárok

Várkonyi Andrea a Facebookról tudta meg, mikor kell távoznia a Tényekből

Várkonyi Andrea tudta, hogy hamarosan távoznia kell a Tényekből, amit 14 éve vezet a TV2-n, de többet várt volna a csatornától. Állítólag a büfében sírt, miután a netről értesült a részletekről.

A TV2 hétfőn a Facebookon jelentette be, hogy május kettőtől Marsi Anikó lesz Gönczi Gábor műsorvezetőtársa a Tényekben. Várkonyi Andrea, aki 14 éve vezeti a hírműsort, tudta, hogy hamarosan távoznia kell a műsorvezetői székből, és a megújult Naplót vezetheti majd helyette, ami még nem tudni, mikortól indul, de az megviselte, hogy a netről kellett értesülnie az utódjáról és a távozás dátumáról is. Állítólag sírni is látták hétfőn a büfében.

“Andi tudta, hogy előbb-utóbb elérkezik majd a búcsú időpontja, de azt nem gondolta volna, hogy egy Facebook-posztból kell értesülnie arról, hogy mikortól nem kell a Tényeket vezetnie, s ki ül bele a székébe. Kikészült. Megalázva érezte magát, hogy tizennégy évnyi híradózás után annyit nem érdemelt, hogy személyesen közöljék vele mindezt. Látták, ahogy a büfében egy kávé felett üldögél, csak bámul maga elé, és a könnyes szemét törölgeti” – mondta a Blikknek a TV2 egy neve elhallgatását kérő munkatársa.

A párja védelmére kelő Várkonyi Andrea nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Várkonyi Andrea a Facebookról tudta meg, mikor kell távoznia a Tényekből

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top