Sztárok

Gesztesi Károly rántott húsra cserélte az italt

Úgy tűnik, hogy Gesztesi Károly már tényleg leszámolt az alkohollal, és mindezt a hitnek és Istennek köszönheti, ráadásul a színész arra is kitért a Hot! magazinban, hogy gyógyszerek nélkül ért el minden sikert.

Gesztesi Károlyról rengeteg dolgot megtudtunk a csütörtöki Hot! magazinból. Többek között kiderült, hogy büszkén vallja, ő nem élt gyógyszereken élete eddigi szakaszában, és nagyon sokat köszönhet a Hit Gyülekezete közösségének.

“Büszke vagyok arra, hogy 53 évesen gyógyszerek nélkül élek” – tudatta a magazinnal Gesztesi Károly, akiről egy igencsak izgalmas fordulat révén az is kiderült, hogy őt csupán a főiskolás évei óta hívják Gesztesinek, nevelőapja után ugyanis felvette nevét, korábban ugyanis Tóth Károlynak hívták.

Gesztesi Károlyt korábbi botlása óta egyébként már csak józanul látták. Úgy tűnik egyébként, a színész megtalálta helyét a világban, mióta ugyanis Gesztesi Károly a Hit Gyülekezetének tagja, sokkal jobban érzi magát a bőrében.

“Németh Sándor úgy mondja a Bibliából a történeteket, hogy azt megértsem. Van, hogy csak a háttérből hallgatom, de van, hogy előrébb húzódok, mert jólesik ezeknek az embereknek a társaságában beszélgetni, majd a végén megenni közösen egy szelet rántott húst.”

Gesztesi Károly rántott húsra cserélte az italt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top