Sztárok

Gáspár Evelin szerelmes

Gáspár Evelint a szerelmével látták vásárolgatni. Anyák napjára készültek. Ő maga is nyilatkozott a párjával kapcsolatban.

 Véget érhetnek a találgatások: Gáspár Evelin tényleg szerelmes. Nyilatkozott is a párjáról, miután a Bors egyik olvasója részletesen beszámolt közös vásárlásukról. “Egy méregdrága fekete autóval érkeztek, és már akkor kiszúrtam, hogy Evelin vezeti. Ettek a gyorsétteremnél, majd átgurultak a plázához. Egy huszonöt év körüli, szedett szemöldökű fiú volt Evelin kísérője. Időnként a derekára tette a kezét, a zöldségespultnál néhány másodpercre meg is fogta azt”  mesélte az olvasó.

A lap ezután felhívta telefonon Gáspár Evelint, aki gúnyosan ugyan, de mesélt a részletekről. “Én is ember vagyok, szoktam vásárolni. Egyébként sajtot vettünk éppen. Parmezánt. Ahhoz meg senkinek nincs semmi köze, hogy ki a párom, együtt élünk-e, és ha igen, mióta. Egyébként anyák napjára készültünk már, azért vettünk virágot, sőt csokoládékat is”  mondta Gáspár Evelin, aki komoly betegséggel küzd.

Gáspár Evelin szerelmes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top