Sztárok

Sebestyén Balázs saját perverziójáról vallott

A napokban Sebestyén Balázs a HírTV vendége volt, ahol szakmai csúcsról, leendő feladatokról és furcsa szokásáról is mesélt.

 

Veiszer Alinda műsorában vendégeskedett Sebestyén Balázs, aki két adáson keresztül mesélt önmagáról, a szakmáról, annak csúcsáról és mélypontjairól, valamint a ma már mókás kezdetről.

“Elmentem egy válogatóra, és egyszer csak belecsöppentem, de akkor még nem volt kereskedelmi tévé, volt egy közszolgálati tévé. Nem tudtuk, mi az az RTL, TV2, Való Világ, nem volt minden sarkon kamera. Én akkor belecsöppentem, alapvetően nem is tudtuk, hogy mit csinálunk. Kiküldtek minket egy kamerával, hogy forgassunk műsort. Egy védőnő volt a gyártásvezetőnk, és senki nem tudta, hogy mit jelent a televíziós műsor.”

A Gyertek át szombat este! producere, Balázs azt is elkotyogta, hogy a közeljövőben egy tehetségkutatót fog vezetni, éppen ezért mindig nézi a konkurens adásokat. Mivel a csiganyállal szépülő Sebestyén Balázs a TV2-n futó Kismenők két házigazdáját említette a gondolattal összefüggésben, élünk a gyanúperrel, hogy az RTL Klubon ősszel induló Kicsi Óriások házigazdája ő lesz majd. Ráadásul különös perverziónak nevezte egyik legdicséretesebb szokását is.

“Csinálok most ősszel egy tehetségkutatót a mi csatornánkon, és megnéztem a Nóriék meg a Tilláék műsorát. Pontosan látom, hogy hol vannak azok a pontok, amit nekünk nem szabad így csinálnunk. Nekem ez egyfajta perverzióm, hogy a konkurenciát folyamatosan figyelem” – mondta Veiszer Alindának. 

Sebestyén Balázs saját perverziójáról vallott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top