Sztárok

Kiderül, mennyi pénzt kap Marsi Anikó

Marsi Anikónak hátra kellett hagynia családját, hogy a Tények új műsorvezetője lehessen. Hét év kihagyás után Gönczi Gábor mellett a TV2-n debütál a jövő héten.

 

A Blikk megtudta, hogy körülbelül mennyi pénz ütheti Marsi Anikó markát azért, hogy a Tények hírműsorvezetői székébe ül jövő hétfőtől. Marsi Anikó az elmúlt időszakban Mallorcán élt családjával, akikhez majd a nyári szünetben tud újra ellátogatni. Emiatt az áldozat miatt állítólag több mint havi kétmillió forintot kap majd a Gönczi Gáborral egy műsort vezető Marsi Anikó, aki nagyon lelkesen nyilatkozott új munkájáról:

“Ez az ajánlat egy olyan tévétől jött ami egy világhírű producer, Andy Vajna tulajdona, akkor az kvázi olyan mintha Hollywoodból kapnál felkérést. (…) Hiányzott a tévé. Azt gondolom, ez volt az az ajánlat, amire nem lehet nemet mondani, hanem ennek az ember örül. Amikor azt érzed, hogy egy olyan közegbe fogsz kerülni, hogy egy olyan emberrel dolgozol közvetlen közelről, akit 1813 millió éve ismersz, akkor arra azt mondod, hogy oké, otthon vagyok, megérkeztem. De az, amit a Vivien (Kökény-Szalai Vivien hírigazgató – a szerk.) ebben a háromhetes procedúrában végigküzdött, az fantasztikus volt, szóval le a kalappal előtte. Szóval én azt gondolom, igen, a Gábor is nagyon sokat nyomott a latba, de Vivien volt az, aki ezt végigharcolta. (…) Arra jutottunk otthon, hogy jó, beszélgessünk, tanakodjunk, gondoljuk át. De ugye megérkezett Vivien az életünkbe és elősegítette a gondolkodásunkat erőteljes mértékben”  – mondta korábban a Mokkában Marsi Anikó.

Kiderül mennyi pénzt kap Marsi Anikó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top