Sztárok

Kikerült az intenzív osztályról Kulka János

Az intenzív után Kulka János már csak úgynevezett szubintenzív ellátásra szorul. Az állapota javul, és a körülményekhez képest a kedve is jó.

A Bors úgy tudja, hogy javult Kulka János állapota. Bár kis mértékben, de már tudja mozgatni a jobb karját is, amit a stroke miatt eddig nem tudott. Bár kevés szót használ, de már beszél is a színész. A lap információi szerint az “igen”, “nem”, “köszönöm”, “jó napot” kifejezéseket használja, és pislogással is kommunikál.

Gépi táplálásra sincsen már szükség, hiszen már fel lehet ültetni, jó az étvágya és szerencsére a kedélyállapota is. Bár a javulásnak köszönhetően szerencsére Kulka János elhagyhatta az intenzív osztályt, természetesen azért még szigorú, monitoros megfigyelés alatt tartják az Amerikai úti Országos Idegtudományi Intézet úgynevezett szubintenzív őrzőjében. 

Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet utoljára április 18-án adott ki hivatalos tájékoztatást Kulka János állapotáról.

Kikerült az intenzív osztályról Kulka János

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top