Sztárok

Knapik Tamás: az apás szülés árt a házasságnak

A Fiesta frontembere, Knapik Tamás meglepő kijelentéseket tett a gyerekvállalásról. A szülőszobán nem volt bent, mert "az a nők dolga", az apák ideje csak akkor jön el, ha a baba nagyobb lesz. Az énekes azért azt is bevallotta, hogy nem lehet könnyű őt elviselni...

Knapik Tamás, a Fiesta együttes frontembere egy nagy gyereknek tartja magát, pedig már egy másfél hónapos kisbaba édesapja. A kisfia éppen Tamás-napon, március 7-én látta meg a napvilágot 3700 grammal és 50 centivel, és mivel szülei őt is Tamásnak keresztelték, így aznap ő sem csak a születésnapját ünnepli. 

“Nem voltam bent a szülőszobán, úgy gondolom, ez a nők dolga. Nem hiszem, hogy az apás szülés jót tesz utána a házaséletnek – mondta el Tamás a Borsnak. – Tomika nagyon jó baba. Csak akkor sír, ha éhes, ha tele a pelus, vagy unatkozik. Akkor jövök én: szórakoztatom, énekelek neki, és szaladgálok vele összevissza, hogy megnyugodjon. Még nem cseréltem pelenkát, és nem is fürdettem. Szerintem a mi időnk akkor jön el, ha cseperedni kezd. Egyébként mindegy volt, hogy fiam vagy kislányom születik, de örülök, hogy fiú lett. Így nem kell azon izgulnom, hogy felnőttként szép legyen” – mondta az énekes, aki 3 éve él együtt a kedvesével, de beismerte, hogy ez a hölgy érdeme. “Nagyszerűen megvagyunk , bár ez az ő érdeme. Nehéz lehet engem elviselni. Tróger vagyok a férfias dolgokban, és állandóan latin és rockzenét hallgatok…”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top