Sztárok

Demcsák Zsuzsa sokkot kapott a fellépőruhája miatt

Demcsák Zsuzsa meglehetősen lenge öltözetben lépett színpadra a Nagy Duett vasárnapi adásában. A szexi fellépőruha sokkolta a műsorvezetőt. Elmondta, hogy miért.

A Nagy Duett vasárnapi adásában Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes a Jajj, cica című operettslágerrel léptek színpadra, amelyet eredetileg a Csárdáskirálynő című műben meglehetősen lenge öltözetű lányok között énekel a főszereplő. Amiatt a műsor kreatív vezetői kitalálták: Zsuzsának hasonlóan szexi ruhába kell bújnia, aki csak a pénteki próbán szembesült először a fehér bodyval, amely akkor még inkább egy sort volt, amely előtt tüllrétegek takarták a műsorvezető  lábait. Igen ám, de az anyagból vágtak még, így a fellépőruha még szexibb lett. “Nem biztos, hogy azt fel fogom venni. Soha életemben ennyire kevés ruha nem volt rajtam, mint most lesz” – nyilatkozta még a műsor előtt, amikor először meglátta a ruhát, aztán szerencsére felvette.

“Én alapvetően nagyon szemérmes nő vagyok, aki a hétköznapokban farmerben és pólóban közlekedik, nem szeretem a kivágott dolgokat, civilben soha nem viselek ennyire szexi ruhát. Nehéz volt úgy jól érezni magam a színpadon, hogy miközben már az éneklés is kihívás, arra kellett figyelnem, hogy mim villan ki. Nekem már eredetileg is szexi volt a ruha, a próba után még vágtak itt, nyiszatoltak ott, s tényleg nagyon merész lett” – mondta el a Blikknek Demcsák Zsuzsa, aki elsősorban a gyerekei miatt nem szeretett volna ennyire kihívó bodyban színpadra lépni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top