Sztárok

Lola: véletlenül lefejeltem a párom

Lola és Markó Robi kirobbanóan energikus a Nagy Duett színpadán hétről hétre, és ahogy azt az énekesnő elmondta, már ő is egyre jobban élvezi, ha nemcsak az énekével, de tánctudásával is szórakoztatja a közönséget.

 

Az első adás “te így élvezel?” beszólása után Lola egyre jobban lelazult, már nem feszeng a ruháktól, és már engedi, hogy olykor Markó Robi, párosuk amatőr tagja is kezébe vegye a gyeplőt. 

“A mi helyzetünk elég speciális. Én Robit énekelni, ő engem táncolni tanít, így remekül átérezzük egymás helyzetét a Nagy Duettben. Ráadásul nálunk azért is különleges a szituáció, mert valahogy azt érzem, hogy engem mindenki úgy kezel, mintha profi táncos lennék” – nevetett Lola.

“Az első adásban rengeteget táncoltunk, nagyon szuperül éreztem magam, de én nem ehhez vagyok hozzászokva. Azt mondtam akkor, hogy na jó, ez a maximum, amit én színpadi mozgásban nyújtani tudok. A koreográfusok és a szerkesztők azonban nem így gondolják, mert most vasárnap körülbelül az egész produkciót megállás nélkül fogjuk végigtáncolni, és közben énekelünk” – folytatta izgatottan Lola, aki saját bevallása szerint a próbák alatt egyre hevesebb és felszabadultabb lett.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

“Egyik nap annyira belejöttem a táncba, és annyira elragadott a ritmus, hogy a páromat, Markó Robit véletlenül lefejeltem, mikor megpörgetett. Természetesen semmi komoly baj nem történt, de közben rájöttem, hogy a Nagy Duett teljesen kimozdított az eddigi stílusomból. Felébresztett, felrázott a műsor, és azt mondtam magamnak, hé, más is van a megszokott világomon kívül. Egyre jobban élvezem, és egyre energikusabb vagyok. Úgy érzem, olyan dolgokat tanulok, amitől én is épülök, és ami szintén izgalmas, hogy sokszor magamon is meglepődöm.” 

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top