Sztárok

György herceg pizsamában fogott kezet Obamával

Már korán reggel megcsinálja a napi jó hangulatot György herceg, ahogy kezet fog az Amerikai Egyesült Államok elnökével, Barack Obamával, ráadásul köntösben és pizsamában.

 

György herceg – számunkra teljesen egyértelmű módon – elvitte a show-t Barack Obama és felesége, a first lady elől a Kensington-palotában, amikor az esti fürdés után köntösben és pizsamában köszöntötte az elnököt. A cuki fotók szempillantás alatt körbejárták a világot. A napokban György herceg arcáról kiadott bélyegképek után így most ezen olvadozunk, ahogy a kis trónörökös máris bevonta magát – kétévesen – a politikai életbe.

A nemrég családi sítúrán is részt vett György herceg egyébként vaskos kézfogásával a Barack Obamától kapott hintalovat és egyéb, korábban küldött játékokat köszönte meg. Így néhány perccel később kellett csak ágyba bújnia, hogy az elnöknek rendezett ünnepi vacsora után szüleivel együtt tudjon hálát mondani az imádott paciért – írja a Daily Mail

A fotók pedig magukért beszélnek. Imádjuk György herceget, és minden bizonnyal már az összes amerikai is.

Hatalmas mosoly és a hintaló:

Itt pedig már Katalin hercegné ágyba parancsolja a kicsit:

Duchess and Georgie sharing a moment there #princegeorge

Prince George (@princegeorge_cambridge) által közzétett fénykép,

Közelebbről is megmutatjuk, mert nagyon cuki:

Isn't this the sweetest? #princegeorge

Prince George (@princegeorge_cambridge) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top