Sztárok

Farm-párbaj: Sanya ismét tarolt

Nagy az izgalom a Farmon. Heni és Sanya között óriási az ellentét, ami hétről hétre csak egyre nagyobb lett, így nem csoda, hogy Heni Sanyát hívta párbajra. A Farm ötödik megmérettetése pontot tett a kettejük között lévő feszültségre.

A korábban betegeskedő Sanya harmadszorra is párbajozni kényszerül. Nem okozott túl nagy meglepetést, hogy az egyszer már ugyancsak párbajt nyert Heni Sanyát hívta ki. A két farmer között régóta óriási a feszültség, amire a Farm ötödik párbaja tett pontot.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A párbaj ezúttal rendhagyó volt, Sanyának és Heninek segítőket kellett kijelölnie a feladathoz. Heni Brigit, Sanya pedig Gergőt választotta a kolbásztöltéshez. A versenyzőknek négy kiló kolbászt kellett elkészíteniük a győzelemhez.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A párbajfeladat nem volt egyszerű, Heni és Sanya is keményen dolgozott, végül a kolbásztöltő versenyből Sanya került ki győztesen, így ő folytathatja a versenyt a 20 millió forintért.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top