Sztárok

Seres Dani új párja egy év után már babát vár

A napokban megjelent hírek szerint egy ismert, válófélben lévő színész és új párja, egy év után máris első közös gyermeküket várják. Nos, a boldog pár nem más, mint Seres Dániel és szerelme, Fanni.

A válófélben lévő színész, Seres Dani a Best magazinnak kihangsúlyozta, nem kíván többször a témáról beszélni, éppen ezért most tiszta vizet önt a pohárba.  A színész éppen egy elég csúfos válásban van benne, aminek ő az alperese, és bár azt mondja, nagyon szívesen kiszállna már, nem tud. Első házasságából született kisfiát, csupán kéthetente látja, noha nagyon szeretné, hogy születendő kislánya és a kis Lázár között remek legyen a kapcsolat. 

“Ha 33 éves koromra az első válásomba belerokkantam volna, alkoholista lettem volna, és tönkretettem volna a saját karrieremet, akkor senki sem állított volna pellengérre. De így hogy felálltam, újra szerelmes vagyok, és családot alapítottunk, már megszólnak. Furcsa dolog ez…” – mondta Seres Dani a magazinnak, majd hozzátette, hogy 2014 novemberében Réka elköltözött otthonról és kisfiát is magával vitte. Fannival ők csak a következő év májusában fűzték szorosabbra kapcsolatukat, hiszen közös baráti társaságból már jól ismerték a másikat.

“Én az elmúlt egy évet arra fordítottam, hogy felépítsek egy új, boldog családot, és ez sikerült is. Fanni nagyon jó társként ott állt mindvégig mellettem, és szerencsére a fiam is öt perc alatt elfogadta őt, remek a viszony köztük.”

A kislányuk fogadására már minden készen áll, a Jóban Rosszban színésze elmondta, a csöppség szobája is kész, és rengeteg ruhája is van már a kicsinek – írja a lap. “Állandóan meghatódom, és nemcsak pityergek, rengeteget sírok mostanában, hatalmas krokodilkönnyekkel. Fanni szokta is mondani, olyan, mintha én lennék a várandós kismama, akinek felborult a hormonháztartása. Persze ezek az öröm könnyei. Közöttünk béke van, nyugalom és elfogadás.” 

Seres Dani párja egy év után már babát vár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top