Sztárok

Nagy Feró nagypapa lesz

Noha Nagy Feró eddig hallani sem akart a nagypapaságról, most akár madarat lehetne vele fogatni, olyan boldog, hogy unokája már úton van.

Nagy Feró állítja, mostanában ő a legboldogabb a Földön. Eddig ugyan azt hajtogatta, hogy fiai még bőven ráérnek a “babakészítéssel”, ma már semmiért nem cserélné el az érzést, amikor megtudta, hogy nagypapa lesz – írja a Story magazin.  

A fia szerint Nagy Feró a lelke mélyén igenis vágyott az unokára, már most azt tervezgeti, hogy ha kisfiú lesz az unoka, és már járni tud, viszi magával bulizni. 

“A menyem és a fiam épp a Szent Péter-bazilika előtt sétálgattak. Óriási volt a tömeg, amikor az egyik ablakban megjelent a pápa és megáldotta az embereket, köztük a születendő unokámat. Az asszonynak már mondtam, ha világra jön a pici, attól kezdve kénytelen leszek esténként egy nagymamával ágyba bújni…” – mondta az olykor furcsa ruhát viselő Nagy Feró a lapnak. 

Nagy Feró egy nagymamával bújik ágyba

A kicsiről még nem tudni, hogy fiú-e vagy lány, de Nagy Feró, akiért még Röhrig Géza is rajongott korábban, már most elhatározta, hamarosan buliba is elviszi. “Nagyon várom, hogy akkora legyen, jöhessen velem focimeccsre, hétvégenként pedig rockbuliba.”

Nagy Feró egy nagymamával bújik ágyba

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top