Sztárok

Liptai Claudiának akár ikrei is lehetnek

A Story magazin egy izgalmas párhuzamot húzott Pataki Ádám családja és Liptai Claudia várandóssága között. A lap szerint könnyen lehet, hogy a műsorvezetőnek ikrei lesznek.

Még az is előfordulhat, hogy dupla lesz az öröm a várandós Liptai Claudia és Pataki Ádám családjában – írja Story magazin. Liptai Claudia kedvesének családjában ugyanis, ahol előfordult már ikerterhesség, gyakrabban jön világra egyszerre két gyerek. Egy másik tanulmány szerint pedig, ha az anya harmincöt évnél idősebb, még nagyobb eséllyel érkezhetnek ikrek a családba.

Pataki Ádámnak ugyanis előző párjától két kislánya van, akik ikrek, így a magazin szerint könnyen megeshet, hogy a már gömbölyödő pocakú Liptai Claudia is egyszerre két kicsit hord a szíve alatt. Pataki Ádám édesapjának állítólag az volt a legnagyobb álma, hogy fiúunokája is legyen – mondják a helyiek, akik ismerik az érdi cukrászfamíliát. Közben Claudia Ádám édesanyjával, Icával is megtalálta állítólag a közös hangot.

Pedig Ica nagyon erős, határozott jellemű asszony, mindig is ő hordta a nadrágot a férfi családjában. Ha nem találná szimpatikusnak Ádám új választottját, minden bizonnyal a tudtára adta volna már. Ha így is lenne, biztosan leveszi majd a lábáról: egy vagy két fiúunoka. Ez lesz a legszebb ajándék, amit a Nagy Duett háziasszonyától kaphat – írja a lap. Liptai Claudiának egyébként korábban már – ugyan Berki Krisztián kezéből – de megjósolták, hogy fia lesz. Arról nem szólt a fáma, hogy egy vagy kettő, de mivel még semmit sem vehetünk biztosra, csak újra gratulálni tudunk és várni, hogy ő maga mondja el a biztosat.

Liptai Claudiának akár ikrei is lehetnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top