Sztárok

Hajdú Péter szerint a hűtlenségről jobb hallgatni

Hajdú Péter és Sarka Kata között azonban szó sincs erről, a TV2 műsorvezetője azonban már ennek a gondolatától is rosszul érzi magát.

 

A Story magazinnak fejtette ki Hajdú Péter, hogy vannak bizonyos esetek, amikor a férfiak kevésbé elnézőek egy nővel és sokkal inkább magukkal. Ilyen a hűtlenség témája is, ami a most épp önmagát sanyargatásra fogó Hajdú Péter szerint is sértő és bántó lehet.

“A férfiak azt mondják, ha a nő lép félre, azonnal jön a válás. Ha a férfi, az bocsánatos bűn, nézze el a nő… Ha Kata lenne hűtlen hozzám, valószínűleg én sem viselném el. Ha én hozzá, akkor azt mondanám, hogy nem szabad a család, a gyerekek miatt azonnal felrúgni a házasságunkat. A nő szerintem is legyen toleránsabb a párjánál. De azt képtelen vagyok megjósolni, hogyan reagálnék egy efféle konkrét helyzetben. Egy biztos, nem kell igazságszérumot szedni, ha megbotlik az ember…” 

Hajdú Péter szerint a hűtlenségről jobb hallgatni

A Showtime Hajdú Péterrel című műsorban, ahol már nem mos fel a showman, ehhez hasonló témát is feszegetnek majd a vasárnapi adásban, Bochkor Gábor hírhedt mondatai nyomán. 

Hajdú Péter szerint a hűtlenségről jobb hallgatni

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top