Sztárok

Plasztika nélkül ilyen a 47 éves Gillian Anderson

Nem akarja megjátszani magát Gillian Anderson, mert igenis hiú embernek tartja magát, és mindent meg is tesz, hogy jó formában legyen. De bárki bármit is állít, kés alá nem feküdt.

Február óta mennek a találgatások, hogy Gillian Anderson plasztikai műtéteknek köszönheti-e a külsejét. A 47 éves színésznő a közösségi oldalára kitett sminkeletlen fotójához ezt írta: “szégyen nélkül öregedni”.

Egy mostani People magazinos interjúban pedig kifejtette, hogy mit is gondol erről az egészről.

“Most úgy gondolom, hogy nem feküdnék kés alá, de kérdezzetek erről tíz év múlva. Soha ne mondd, hogy soha, elvégre én egy hiú ember vagyok” – magyarázta Gillian Anderson, aki sok dicséretet kapott az elmúlt néhány évben azért, ahogyan kinéz. Egyesek szerint, most sokkal szebb, mint amikor az X-akták sorozattal befutott.

Íme néhány kép idénről:

Megnézem
Összes kép (1)

Anderson azt is kifejtette, hogy szégyenletesnek tartja, amiért a világban az elfogadott nézet, hogy egy nőnek szomorúnak kell lennie, amiért öregszik. “Ez hajszol mindenkit a plasztikai sebészekhez, mert fiatalnak maradni, ez elvárás egy nőtől.”

Mindemellett a színésznő élvezi, hogy rengeteg bókot kap az elmúlt időszakban, persze jobban esne neki, ha nem műtétekre fognák mindezt. “Annak idején sem éreztem magam csúnyának, bár a három gyerek előtt is voltak gondjaim a kilóimmal. Sokat teszek azért, hogy formában maradjak, nem megyek zsírleszívásra.”

Összeszedtünk néhány régi képet, és mellé tettük a mostaniakat, amelyek valóban azt mutatják, hogy a színésznő azon kevesek egyike, akik méltósággal tudnak öregedni Hollywoodban:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top