Sztárok

Verebes István is tiltólistás lehet a köztévén

Úgy néz ki, Verebes István sem kívánatos személy a köztévénél. A Blikk szerint egy barátja vitte volna magával a Ridikül című műsorba, de végül nem mehetett.

 

Verebes István a Blikk szerint közösségi oldalán adott hangot a vele megesett dolognak, miszerint a Ridikül című műsorban a barátság lett volna a téma, ehhez a már háromszoros nagypapa, Verebes István egy barátját hívták meg a műsorba, és megkérdezték tőle, kit vinne még magával. Mikor az illető Verebes Istvánt említette, azt a választ kapta, hogy őt inkább ne.

Humoros és egyben ironikus hangú posztban számolt be az esetről a művész. Nem Verebes István az egyetlen egyébként, akit nem látnak szívesen az MTVA-ban, Sebetyén Balázs, az éppen kórházban lábadozó Kulka János, Gálvölgyi János és Vágó István is a nem kívánatos személyek között van. Szerinte egyébként nem feketelista van a köztévében, hanem “fehér”: azt mondják meg, ki az, aki jöhet.

Verebes István is tiltólistás lehet

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top