Sztárok

Újra apa lesz Ryan Gosling és Ryan Reynolds

Megy a találgatás egy ideje, most a People magazin és a Us Weekly is tényként közölte: Ryan Gosling és Ryan Reynolds is újra apa lesz.

Régi történet már Hollywodban, hogy Ryan Goslingot és Ryan Reynoldsot gyakran összekeverik. Hasonló dolgokért rajonganak, hasonlóan keveset beszélnek a magánéletükről, de hosszasan sorolhatnánk. A vicc olyan régi, hogy anno Reynolds a saját Twitter-oldalán is reagált arra, szerinte mi a különbség kettőjük között, csak hogy segítse a tájékozódást.

Újra apa lesz Ryan Gosling és Ryan Reynolds

Most pedig csak tovább bonyolódik majd a dolog, hiszen úgy tűnik, idén mindkét sztár másodszorra is apa lesz. Ráadásul, mindez nagyjából egy napon vált világossá mindenki számára.

Újra apa lesz Ryan Gosling és Ryan Reynolds

Ryan Reynolds már megkapta a Legszixesebb celeb apuka címet a People magazin olvasóitól, amit idén februárban hirdettek ki. Ahogyan a családjáról mesél, attól mindenki odáig volt az elmúlt hónapokban.

Újra apa lesz Ryan Gosling és Ryan Reynolds

Amióta pedig Blake Lively új filmjét forgatja, már mentek a találgatások: vajon simát várandós-e a színésznő? Most a People magazin egy ismerősre hivatkozva tényként közölte.

dfw
Az ehhez hasonló képek indították el a pletykát. A színésznő

Ezzel gyakorlatilag egy időben indultak meg a találgatások arról, hogy Eva Mendes is várandós, amit szintén tényként kezelnek mostanra.

http://entertainmentboulevard.tumblr.com/post/142825193257/its-baby-no-2-coincidently-both-ryan-reynolds

Eva Mednes és Ryan Gosling kislánya idén ősszel lesz kétéves és már a születése után elfecsegték az ismerősök, hogy a színésznő szeretne mihamarabb újabb gyereket vállalni. Mendes 42 éves, és nem akart kifutni az időből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top