Sztárok

Jennifer Lopez lealázta a volt férjét, Marc Anthonyt

A W magazinnak adott interjúban Jennifer Lopez nem fogta vissza magát, és lealázta a volt férjét, Marc Anthonyt.

Elképesztő fotók jelentek meg az énekesnőről, ezért először mindenhol csak ezekről a képekről lehetett hallani.

http://houseofjoearl.tumblr.com/post/142757144423/jennifer-lopez-slays-w-magazine

Olvasva Jennifer Lopez interjúját, az is kész csoda, hogy a házaspár hét évig húzta együtt. Az énekesnő ezúttal nem a mézesmázos történetet adta elő, amit a válásuk óta mindenhol hangoztattak Marc Anthonyval, hanem egy kicsit sem kiszínezett múltat. Hogy mennyire túlzó, azt persze nem lehet megmondani, de minden mondatával megalázta a volt férjét.

Közös programok
Az elmúlt években sok időt töltöttek együtt az ikreik miatt

“Ha munkáról van szó, fáradhatatlan vagyok. De a személyes bukások, amelyeken keresztülmentem, azok nagyon megviselnek. Amikor a házasságom véget ért, nem volt könnyű megbocsátást találnom” – mesélt most Lopez a 2011-ben bejelentett válásáról. Anthony és az énekesnő házassági problémáiról korábban lehetett már hallani, de hiába próbálták megmenteni a kapcsolatukat. Most az is kiderült, hogyan is volt ez akkor.

Közös fellépéseket is vállaltak a válás után, ahol ölelték egymást, kézen fogva érkeztek - sokáig mindenki azt gondolta, hogy kibékülnek
Közös fellépéseket is vállaltak a válás után, ahol ölelték egymást, kézen fogva érkeztek – sokáig mindenki azt gondolta, hogy kibékülnek

“Hét évig voltam ebben a kapcsolatban, de már nagyon az elején rájöttem, hogy ez az egész hiba. Nehezen engedtem el ezt a hibát. A váláskor könnyebb lett volna, ha kiadhatom a csalódottságomat és a haragomat, de Marc a gyerekeim apja, ami örökre összeköt bennünket. Ezen már nem lehet változtatni, nem törölhetem ki az életemből, megoldást kellett találni. Életem legnehezebb feladata ma is.”

A gyerekeik születésnapján boldog családnak tűntek még tavaly is
A gyerekeik születésnapján boldog családnak tűntek még tavaly is

Miközben a válás óta többször megerősítették, mennyire jóban vannak, Lopez interjúja igazi arculcsapás az exének. Marc Anthony mindig a szép időket emlegette, és hogy az évek során sajnos kihűlt a kapcsolatuk, miközben sokat lehetett arról hallani, hogy rendszeresen megcsalta a feleségét. 

Hogy Lopez most miért állt elő ezzel, miért mesélte el ország-világnak, mekkora hiba volt a kezdetektől ez a kapcsolat, azt senki nem érti. Egyes barátokra hivatkozva megjelentek olyan írások, miszerint soha el nem múló haragját akarta kiélni az énekesnő, és nem akarja továbbra is eljátszani, milyen jó apa és jó barát a volt férje.

Annak idején pedig nem úgy tűnt, mintha csak tettetné a szerelmet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top