Sztárok

ADOK-KAPOK NAPOK – A SZTÁROK KEDVENC JÓTÉKONYSÁGI RUHAGYŰJTŐ AKCIÓJA

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg az Adok-Kapok Napokat, a Premier Outlet kezdeményezését, amely az elmúlt években Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciójává nőtte ki magát.

A projekt egyre nagyobb népszerűségnek örvend a sztárok körében is.

Az Adok-Kapok Napokat 2013-ban hozta létre a Premier Outlet, és kezdetektől az Ökumenikus Segélyszervezettel működött együtt. A szervezők elsősorban jó minőségű, használt, tiszta gyermek- és felnőttruhákat, cipőket, játékokat és sporteszközöket várnak. Az adományok az Ökumenikus Segélyszervezet segítségével olyan rászorulókhoz jutnak el, akik sokszor minden igyekezetük ellenére – például egy természeti katasztrófa, családi tragédia, betegség miatt – jutottak bajba.  

ADOK-KAPOK NAPOK – A SZTÁROK KEDVENC JÓTÉKONYSÁGI RUHAGYŰJTŐ AKCIÓJA

Az elmúlt években számos híresség csatlakozott a kezdeményezéshez: voltak, akik ruhaadományokkal, mások pedig önkéntes munkájukkal segítették az akció sikerét. Többek között Dombóvári Vanda, Kőváry Barna, Erdei Zsolt, Katus Attila, Orosz Barbara, Keveházi Krisztina, Tatár Csilla és Gönczi Gábor is hozott felajánlásokat az outletközpontba, Dobó Kata pedig két éven keresztül volt az esemény háziasszonya.

Idén Wolf Kati lesz az Adok-Kapok Napok védnöke, aki már 2015-ben is aktívan részt vett az akcióban. “Tavaly csatlakoztam először az Adok-Kapok Napokhoz, és nagyon jó volt érezni, hogy azok, akik dolgoztak benne, mennyire nagy odaadással csinálták, és hogy évről évre mennyivel nagyobb volumenű a dolog! – meséli Wolf Kati. – Mindig rá kell jöjjek, hogy az emberek nagyon szívesen adnak és adakoznak, csak kell egy megbízható szervezet, igazi cél és átlátható megvalósítás. Örülök, hogy idén még komolyabb szerepet kaptam benne, és az akció hivatalos védnöke lehetek!”

2016-ban 1 hónapig, április 23-tól május 22-ig, hétfőtől vasárnapig várja a Premier Outlet a jó minőségű, használt ruhákat, melyeket az Ökumenikus Segélyszervezet segítségével juttat el a krízishelyzetben lévő gyermekeknek, családoknak országszerte.

ADOK-KAPOK NAPOK – A SZTÁROK KEDVENC JÓTÉKONYSÁGI RUHAGYŰJTŐ AKCIÓJA

A hozott felajánlásokat akár 70 százalékos kedvezményekre jogosító kuponfüzettel köszöni meg az outletközpont. A kuponokat május 17-e és 22-e között, keddtől vasárnapig tudják beváltani az adakozók a Premier Outlet üzleteiben.

További részletek:
www.premier.hu
www.facebook.com/PremierOutletCenter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top