Sztárok

Itt A szürke ötven árnyalata új férfi szereplője

Nem ez az első sikamlós témájú film, amiben Hugh Dancy szerepel, de máris sokan kritizálják, amiért igent mondott A szürke ötven árnyalatára.

Lesújtóbb véleménye aligha lehetett volna a kritikusoknak a Szürke ötven árnyalata című film első részéről, a folytatás azonban gőzerővel készül. A forgatási képeket elnézve mindenki bizakodó, hogy most már láthatóan megvan az összhang a két főszereplő , Dakota Johnson és Jamie Dornan között, ráadásul igazán jó szereplőket sikerült leszerződtetni.

Hugh Dancy most csatlakozott a csapathoz, ő az egyik meghatározó férfi karaktert, Dr. John Flynnt alakítja, aki gyakorlatilag a főszereplő, Chrsitian Grey bizalmasa.

Galériánkban összeszedtünk néhány képet a színészről:

Jamie Dornan és Hugh Dancy a Hannibal sorozat forgatásán már dolgoztak együtt, de a csajos filmet kedvelőinek Dancy inkább az Elátkozott Ella, Egy boltkóros naplója vagy a Jane Austen könyvklub főszereplőjeként ismert. Annak idején Emmy jelölést kapott az Elizabeth-ben nyújtott alakításáért, és a sikamlós Hisztériában is rengeteg rajongót szerzett magának.

Most viszont sok kritikát kapott, amiért egy ilyen filmben szerepet vállalt, mondván, csak a pénzért csinálja, nem illik a profiljába.

Felesége, Claire Danes szerint viszont egyikük sem az a fajta színész, aki kerüli a kihívást. 

Itt a Szürke ötven árnyalata új férfi szereplője

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top