Sztárok

Két fiával együtt halt meg a népszerű gasztro-tévés

Stacy Fawcett halála körül egyelőre sok a talány. A népszerű texasi tévés műsorvezetőt otthon találták holtan, két fiával együtt, gyilkosság áldozata lett.

Stacy Fawcett gasztro-tévésre és két fiára holtan találtak rá dallasi otthonukban. A rendőrség szerint a gyilkosság a nő idősebb fiának műve lehetett.

Két fiával együtt halt meg a népszerű gasztro-tévés

A három ember késszúrásokkal borított testét április 8-án találták meg. A People magazin híradása szerint az egyik holttest Stacy Fawcetté volt, aki mellett szintén halott 17 éves Josiah fia feküdt. A harmadik személy, a 19 éves McCann kórházba szállítását követően hunyt el. Rendőrségi szakértők bizonyosak abban, hogy McCann először anyját szúrta le, majd miután testvérével is végzett, saját maga ellen fordította kését.

McCann volt osztálytársai szerint a korábban kedves és családcentrikus srác tavaly óta változott meg, azóta kifejezetten zárkózott, emberkerülő életmódot folytatott.  Az elhunyt tévés testvére szerint McCann Utu Jr. korábban két agyrázkódást kapott, ami igen rossz irányban változtatta meg személyiségét. McCann első sérülését egy kosárlabda-mérkőzés során, míg a másodikat egy verekedés közben szerezte. A gimnázium elvégzését követően a fiatalember nem tanult tovább, hanem a szülői házban maradt. A fiú szörnyű tettének fényében különös értelmet nyertek a Twitteren múlt héten tett zavaros bejegyzései is.

Stacy Fawcett közkedvelt tévés személyisége volt a dallasi médiának, elsősorban gasztronómiai műsorokban szerepelt. Egy adománygyűjtő portál most a temetés költségeire indított gyűjtést, eddig több mint harmincezer dollár jött össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top