Sztárok

Botrány tört ki Schobert Norbiék medencéje miatt

A Schobert család szomszédja azt állítja, hogy a kertjébe eresztették a medencéjük vízét, ezért átment és kiabált Rubint Rékával...

 A szomszéd egészen pontosan azzal vádolja a Schobert Norbiékat, hogy az utcára eresztették a medencéjük vízét, ami emiatt elöntötte az ő telkét. “Április elsején itthon voltam, és észrevettem, hogy zubog be a víz a telkemre. Először azt hittem, hogy csőtörés van, ezért elindultam a folyam mellett, hátha megtalálom a forrást. Nem sokat kellett mennem, Schoberték telkén álldogáltak a medence-karbantartók és nyugodtan figyelték, ahogy elfolyik a víz. A klóros, vegyszeres medencevíz… Rájuk szóltam, aztán kijött Réka is, akivel – nem tagadom – kiabáltam. Hogyne kiabáltam volna?mesélte a Borsnak a szomszéd, aki a nevét nem vállalta.

Később lejött Norbi, aki számon kért, hogy miért beszélek csúnyán a feleségével… Nem teszek feljelentést, bár megkerestek az önkormányzattól is, javasolták, vigyem jogi útra az ügyet. De én nem akarok mást, csak azt, hogy Norbi jöjjön le egy lapáttal, ássa be az árkot, amivel elcsúfítja az utat, és soha többé ne ürítse a medencéjét a természetbe. Féltem a telkemet, féltem a házamat. Mi lesz, ha alattam is megcsúszik a föld?folytatta.

Schobert Norbi, másként látja a helyzetet, szerinte kizárt, hogy igaz legyen, amit a szomszédja állt. “A szomszéd minősíthetetlen hangon üvöltött kora reggel, a gyerekek is felébredtek rá. Ok nélkül, mert az állításával szemben nincs télen víz a medencénkben, mert téliesít­ve van, erre három tanúnk és a karbantartó részlegtől számlánk is van bizonyítékul. Tíz éve élünk itt, a medence is itt volt. Soha nem öntöttük ki a vizet az utcára. Annyi víz volt az utcán, ami a kertünkből lefolyt, a medencét takaró fóliáról egy magas nyomású slaggal lemosták a télen ráragadt koszt. Aznap egyébként szakadt is az eső” – nyilatkozta a lapnak a botrányba keveredő Schobert Norbi.

Schobert Norbiékról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top