Sztárok

Hódi Pamela: megváltozott Berkiről a véleménye a Nagy Duett után

Saját bevallása szerint is idegen terepen mozgott Berki Krisztián, akinek sem az ének, sem a tánc nem az erőssége. Mégis emlékezeteset alakított a Nagy Duett színpadán, de mit gondol erről Hódi Pamela?

A Nagy duettben lehet valaki Hajdú Péter-szerűen nagyszerű is, vagyis akár hallás és ritmusérzék nélkül is elvarázsolhatja a közönséget. A bizarr német tévétornás előadásban Berki Krisztiánnak ez sikerült is. Ahogy Liptai Claudia megfogalmazta, ki kell emelni az előadás szerethetőségét.

Hódi Pamela: megváltozott Berkiről a véleménye a Nagy duett után

Szulák Andrea pedig még a médiában elkövetett összes bűnét is megbocsátotta Berki Krisztiánnak, mert annyira beleadott mindent ebbe az előadásba, noha sem a szöveget, sem a dallamot, sem a ritmust nem találta el.

Hódi Pamela: megváltozott Berkiről a véleménye a Nagy duett után

Az előadást Hódi Pamela is csak a stúdióban láthatta, mert Berki otthon nem gyakorolt. Kíváncsiak voltunk rá, mennyire volt nehéz vele a felkészülés alatt, mert a fellépés előtt készült kisfilmben nagyon feszültnek látszott.

Hódi Pamela: megváltozott Berkiről a véleménye a Nagy duett után

“Eléggé feszült az elmúlt hónapunk, rengeteget jár ugye edzeni, rengeteget vezet műsort, közben ugye forgatjuk az Édes életet, plusz még ugye itt van neki a Nagy Duett, és erre kell készülni, ami abszolút távol áll tőle, és ehhez képest mégis száz százalékot tudott ebben is hozni. Úgyhogy most már elhiszem, hogy a hibátlan és a tökéletes között mozog” – mondta nevetve Hódi Pamela, aki szerint nehéz megfelelni Berkinek. “Nagyon-nagyon szeretjük egymást és így hibákkal együtt is elfogadjuk a másikat.”

Egy kis emlékeztetőnek a produkcióból, kattints a galériánkra a legjobb pillanatokért:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top